Infographic over bretels dragen

Bretels maken de man stijlvol, en Infograhics maken het web stijlvol. Dat is waarom we deze Infographic met jullie willen delen. Wat voor soorten bretels zijn er allemaal en hoe draag je ze? Hieronder volgt de Infographic, maar ik wil jullie eerst nog even meenemen in de wondere wereld van de bretellen.

 

Ze doen maar één ding, en dat doen ze goed. Je broek ophouden. En dat is ook waar Infographics om de hoek komen kijken. Ze houden de uitstraling van je site netjes en je digitale broek omhoog. Het gaat er allemaal om dat je een respectabele uitstraling hebt en dat je mensen kunt overtuigen dat je te vertrouwen bent. In het leven is dat zo, maar ook op het web.

En, dan zonder verdere woorden vuil te maken, de infographic over bretels:

 

Infographic bretels

Infographic door realmenrealstyle.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s